• Pályák minden korosztálynak

  Pályák minden korosztálynak

 • Csapatépítés, születésnap, osztálykirándulások

  Csapatépítés, születésnap, osztálykirándulások

 • Páratlan környezet

  Páratlan környezet

 • Aktív kikapcsolódás a teljes családnak

  Aktív kikapcsolódás a teljes családnak

A Tihanyi-félsziget nemcsak hazánkban, hanem Európában is egyedülálló természeti adottságú terület.
A Kalandszigettel álmunk és célunk, hogy a természettel együttműködve, a fák és a természet folyamatos gondozása mellett, igazi kikapcsolódást tudjunk biztosítani minden kedves látogatónknak.

A Kalandszigeten a Balaton lenyűgöző látványa mellett jelenleg mintegy 60 akadály várja a látogatókat, s az attrakciók számának folyamatos növelésével szeretnénk elérni, hogy az ország egyik leghangulatosabb és legkalandosabb parkjában fogadhassuk kedves vendégeinket.

A Kalandsziget Tihany kalandpark is, meg nem is. A vadregényes, kacsák által látogatott, dimbes-dombos, bozótos erdőben a kiemelt biztonsággal, a fák speciális hangvizsgálatával és franciaországi építési tapasztalatokkal létrehozott, hat különböző akadálypályán (2 gyerek-, 2 zöld- és 2 kék pályán), a mászófán, vagy az óriás lecsúszó pályán kihívást és kalandot, míg a fák tövében, Tihany természetvédelmi környezetében nyugalmat és pihenést is találnak kicsik és nagyok, fiatalok és idősebbek egyaránt.

TAVASZI NYITVATARTÁS:
SZOMBAT – VASÁRNAP 10-17 ÓRA KÖZÖTT

 

Lines

Az akadálypályák teljesítése előtt szakképzett animátoraink kötelező oktatást tartanak minden vendégünk részére, ahol a felszerelés helyes használata és különféle biztonságtechnikai tanácsok mellett a begyakorló pályán megismerkednek a biztonságos mászás feltételeivel.

Gyermekvilág

Gyermekvilágunkban akár 2 éves kortól, szülői felügyelettel használható akadályok várják a kicsiket. A két pályán mintegy 20 különféle akadály mellett mini lecsúszópálya, homokozó és trambulin is található.

Zöld pályák

A 130 cm magasságtól használható, létramagasságban (2-2,5m) található 2 db zöld pályánk akadályainak legyőzése némi fondorlatot és fizikai erőnlétet is igényel.

Kék pályák

Kék pályáink között 1 db akadálypálya 1 db csúszópálya és 1 db óriáslecsúszó található.
Az akadályok leküzdését követően a lecsúszó pályán a bátrabbak önfeledten élvezhetik a drótkötélen való száguldás örömét, míg az óriás lecsúszó során 10-15 méter magasságban több mint 80 méteren keresztül élvezhető az önfeledt száguldozás a Balaton irányába.

Földi akadályok

Földre telepített, komoly fizikai igénybevétellel teljesíthető akadályok, melyeken mindenki teljes biztonsággal teheti próbára erejét.

Partnereink

Tihanyi látnivalók

Tihanyi látnivalók

TihanyiLátnivalók Tihany
A Tihanyi félsziget kihagyhatatlan látnivalói egy oldalon összegyujtve. Látnivalók amelyeket kirándulások, nyaralások vagy hosszú hétvégék során mindenképpen érdemes felkeresni.
www.tihanyilatnivalok.hu

Panoptikum

Panoptikum Tihanyban

Történelmi Panoptikum Tihanyban
A légkondicionált panoptikum egy új tihanyi programlehetoséget kínál. Egy belépovel három kiállítás tekintheto meg: a Magyar Királyok Panoptikuma, a Kalózmúzeum és az Indián Múzeum.
www.tihanyilatnivalok.hu