• Pályák minden korosztálynak

  Pályák minden korosztálynak

 • Csapatépítés, születésnap, osztálykirándulások

  Csapatépítés, születésnap, osztálykirándulások

 • Páratlan környezet

  Páratlan környezet

 • Aktív kikapcsolódás a teljes családnak

  Aktív kikapcsolódás a teljes családnak

Open:

Tuesday: Closed!

Wednesday: 12:00 – 17:00

Thursday: 12:00 – 17:00

Friday: 12:00 – 17:00

Saturday: 10:00- 17:00

Sunday: 10:00 – 17:00

A Tihanyi-félsziget nemcsak hazánkban, hanem Európában is egyedülálló természeti adottságú terület.
A Kalandszigettel álmunk és célunk, hogy a természettel együttműködve, a fák és a természet folyamatos gondozása mellett, igazi kikapcsolódást tudjunk biztosítani minden kedves látogatónknak.

A Kalandszigeten a Balaton lenyűgöző látványa mellett jelenleg mintegy 60 akadály várja a látogatókat, s az attrakciók számának folyamatos növelésével szeretnénk elérni, hogy az ország egyik leghangulatosabb és legkalandosabb parkjában fogadhassuk kedves vendégeinket.

A Kalandsziget Tihany kalandpark is, meg nem is. A vadregényes, kacsák által látogatott, dimbes-dombos, bozótos erdőben a kiemelt biztonsággal, a fák speciális hangvizsgálatával és franciaországi építési tapasztalatokkal létrehozott, hat különböző akadálypályán (4 gyerek és gyerek lecsúszó -, 2 zöld- és 5 kék pályán), vagy az óriás lecsúszó pályán kihívást és kalandot, míg a fák tövében, Tihany természetvédelmi környezetében nyugalmat és pihenést is találnak kicsik és nagyok, fiatalok és idősebbek egyaránt.

 

Lines

Az akadálypályák teljesítése előtt szakképzett animátoraink kötelező oktatást tartanak minden vendégünk részére, ahol a felszerelés helyes használata és különféle biztonságtechnikai tanácsok mellett a begyakorló pályán megismerkednek a biztonságos mászás feltételeivel.

Gyermekvilág

Gyermekvilágunkban akár 2 éves kortól, szülői felügyelettel használható akadályok várják a kicsiket. A két pályán mintegy 20 különféle akadály mellett mini lecsúszópálya, homokozó és trambulin is található.

Zöld pályák

A 130 cm magasságtól használható, létramagasságban (2-2,5m) található 2 db zöld pályánk akadályainak legyőzése némi fondorlatot és fizikai erőnlétet is igényel.

Kék pályák

Kék pályáink között 1 db akadálypálya 1 db csúszópálya és 1 db óriáslecsúszó található.
Az akadályok leküzdését követően a lecsúszó pályán a bátrabbak önfeledten élvezhetik a drótkötélen való száguldás örömét, míg az óriás lecsúszó során 10-15 méter magasságban több mint 80 méteren keresztül élvezhető az önfeledt száguldozás a Balaton irányába.

Földi akadályok

Földre telepített, komoly fizikai igénybevétellel teljesíthető akadályok, melyeken mindenki teljes biztonsággal teheti próbára erejét.

Partnereink

Tihanyi látnivalók

Tihanyi látnivalók

TihanyiLátnivalók Tihany
A Tihanyi félsziget kihagyhatatlan látnivalói egy oldalon összegyujtve. Látnivalók amelyeket kirándulások, nyaralások vagy hosszú hétvégék során mindenképpen érdemes felkeresni.
www.tihanyilatnivalok.hu

Panoptikum

Panoptikum Tihanyban

Történelmi Panoptikum Tihanyban
A légkondicionált panoptikum egy új tihanyi programlehetoséget kínál. Egy belépovel három kiállítás tekintheto meg: a Magyar Királyok Panoptikuma, a Kalózmúzeum és az Indián Múzeum.
www.tihanyilatnivalok.hu